Menu

Menu Le Grand Verre

                     

Hapjes 

Hamachi
St.jacobsvrucht, ganzenlever, wakame

Langoustine
Mango, gelakt buikspek, curry

Haas 
Cannelloni, truffel, parmezaanse kaas 

Patrijs
Millefeuille van aardappel, kool, notenboter
 

*Selectie kaas van de kaaskar

Chocolade 77%
Chocolade variaties, bosbessen en framboos

 

 

 

125 EUR

‍Wijn paring met het menu 80 EUR 

*Selectie van de kaaskar in plaats van dessert/extra - 15/20 EUR

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel.   Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

 

Lunch

 

Menu lunch 4 gangen

Amuses-bouches

 Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

70€

*Wine paring met lunch - 35€

Alleen geldig op zondagmiddag

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel.   Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

Carte

Voorgerechten

Gemarineerde  langoustine
Carpaccio van eekhoorntjesbrood, ganzenlever, zwarte truffel   
€ 40

Gebakken St. jacobsvrucht
Pastinaak, espuma van spek, jus van balsamic
40€

Zwezerik, gekonfijte tomaat, groene bonen
parmezaanijs
€ 45

Krab Royale
Aardappel, oester Môr, kaviaar oscietra
€ 70

 

Hoofdgerechten

Patrijs
Millefeuille van aardappel, kool, notenboter
55€

Melkbig
Olijfoliepuree, rozemarijn espuma, oesterzwammen
€45

Lasagne van kreeft, 
Gekonfijte tomaat, artisjok, boter van tijm, jus van schaaldieren
€55
 

Dessert

Siciliaanse pistache
Melkchocolade, feuillantine, frambozensorbet
€18

De enige echte Dame blanche van Madagascar
Chocolade, verse slagroom
€18

Heruitgevonden tiramisu, ijs van koffie
€18

Chocolade 77%
Chocolade variaties, bosbessen en framboos
€18

Selectie van onze kaas chariot
€20