Menu

Menu Le Grand Verre


Amuses bouches

                     

Futomaki van dorade

Radijs, crème van mierikswortel, wakame
 

 

Noordzeebaars
Erwten, oester, Vin Jaune


 

Geroosterde tarbot
Witte asperge, spinazie, kreeftenbéarnaise


 

Axuria melklam 

aardappelen, gekonfijte look, tuinbonen


 

*selectie kaas van de chariot 

 

Rabarber
Vanilleroomijs, rode vruchten


 110 € 

*Selectie van de kaaskar in plaats van/extra - 15/20 EUR

* Supplement kaviaar Imperial Heritage - 35 EUR

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel.   Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

 

Lunch

 

Menu lunch 4 gangen

4 amuses-bouches

2 voorgerechten

Hoofdgerecht

Dessert

75€

*Wine paring met lunch - 35€

Geldig op vrijdag, zaterdagmiddag, zondagmiddag

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel.   Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

Carte


Voorgerechten

 

Futomaki de daurade royale

Radijs, mierikswortel crème, wakame

€ 45

 

Noordzeebaars
Erwten, oester, Vin Jaune

€ 45

 

Kingkrab à l’Eygalières*

Spinazie, aardappel, Xérès-boter, Ierse Môr-oester            

€ 70
 

Hoofdgerechten

 

Geroosterde tarbot
Witte asperge, spinazie, kreeftenbéarnaise

€ 55

 

Axuria melklam 

aardappelen, gekonfijte look, tuinbonen

€ 55

 

Lasagne van kreeft de Lescaut ‘Signature d’Eygalières’

Gekonfijte tomaat, artisjok, boter van tijm en schaaldieren

€ 55

 

‘Hommage à Maurice Cardinal’

Poularde ‘Label Rouge’ in korst van grof zeezout,

Aardappelpuree, groenten, bospaddenstoelen

€ 90 (2cvts)