Menu
Menu Le Grand Verre
Amuses bouches
Futomaki van dorade
Radijs, crème van mierikswortel, wakame
Noordzeebaars
Erwten, oester, Vin Jaune
Geroosterde tarbot
Witte asperge, spinazie, kreeftenbéarnaise
Axuria melklam
aardappelen, gekonfijte look, tuinbonen
*selectie kaas van de chariot
Rabarber
Vanilleroomijs, rode vruchten
110 €
*Selectie van de kaaskar in plaats van/extra - 15/20 EUR
* Supplement kaviaar Imperial Heritage - 35 EUR
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Lunch
Menu lunch 4 gangen
4 amuses-bouches
2 voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert
75€
*Wine paring met lunch - 35€
Geldig op vrijdag, zaterdagmiddag, zondagmiddag
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Carte
Voorgerechten
Futomaki de daurade royale
Radijs, mierikswortel crème, wakame
€ 45
Noordzeebaars
Erwten, oester, Vin Jaune
€ 45
Kingkrab à l’Eygalières*
Spinazie, aardappel, Xérès-boter, Ierse Môr-oester
€ 70
Hoofdgerechten
Geroosterde tarbot
Witte asperge, spinazie, kreeftenbéarnaise
€ 55
Axuria melklam
aardappelen, gekonfijte look, tuinbonen
€ 55
Lasagne van kreeft de Lescaut ‘Signature d’Eygalières’
Gekonfijte tomaat, artisjok, boter van tijm en schaaldieren
€ 55
‘Hommage à Maurice Cardinal’
Poularde ‘Label Rouge’ in korst van grof zeezout,
Aardappelpuree, groenten, bospaddenstoelen
€ 90 (2cvts)