Menu
Hapjes van Le Grand Verre
Tartaar van Tonijn
gebakken ganzenlever , yuzu, soya
Roodbaars
Saffraan, Taggiasche olijf, infusie van tomaat
Kreeft Meridionaal
Gekonfijte tomaten, venkel, mossel
Zeetong 'Signatuur d'Eygalières'*
Paddenstoel, oester, Imperial Heritage kaviaar
Zomerree
Aubergine, artisjok, millefeuille van aardappel
*Selectie van kazen van het huis Van Tricht
Pina Colada
Ananas, passievrucht, meringue
140 EUR
Wijnselectie van Gianluca Di Taranto met het menu 85 EUR
*Supplement Zeetong 'Signatuur d'Eygalières - 45 EUR
*Selectie kazen in plaats van / extra - 15/20 EUR
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Lunch
Menu lunch 3 gangen
Hapjes
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
75 EUR
*Wijnselectie met lunch - 40 EUR
Beschikbaar op Vrijdag, Zaterdagmiddag
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Menu lunch 4 gangen
Hapjes
2 Voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert
100 EUR
*Wijnselectie met lunch - 47,50 EUR
Beschikbaar op Zondagmiddag
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Carte
Voorgerechten
Tonijntartaar
gebakken ganzenlever , yuzu, soya
€ 45
Kreeft meridionaal
Gekonfijte tomaat, venkel, mossel
€ 50
Roodbaars
Saffraan, taggiasch olijf, infusie van tomaat
€ 40
Kalfszwezerik
Groene boontjes, tomaat, truffel uit de Périgord
€ 50
Hoofdgerechten
Zeetong 'Signatuur d'Eygalières'*
Paddenstoel , oester, caviar imperial heritage
€ 70
Kobe Beef
Gemarineerde ui, morilles champignon, teriyaki
€ 75
Zomerree
aubergine, artisjok, millefeuille van aardappel
€ 60