Menu
Hapjes van Le Grand Verre
Coquille St.Jacques & Tonijn
Guacamole, ganzenlever, wakamé
Gekonfijte Kabeljauw
Butternut pompoen, prei, jus van dashi
King crab Royale ‘SIGNATURE’ *
Oester, espuma van aardappel, Royal Belgian Caviaar
Hazenrug ’Harlequin’
Cannelloni, zwarte truffel, parmezaanse kaas
Hertenkalf
Gekarameliseerd witloof, mergpijp,jus van rode wijn
*Selectie van onze kazen
Mirabelle
Vanille, citroen verveine, ganache
150 EUR
Aangepaste wijnen - 85 EUR
Aangepaste wijnen ‘Premium’ - 125 EUR
*Supplement ‘Signature’ - 40 EUR
*Selectie kazen in plaats van / extra - 15/20 EUR
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Lunch
Menu lunch 3 gangen
Hapjes
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
75 EUR
*Wijnselectie met lunch - 40 EUR
Beschikbaar op Vrijdag, Zaterdagmiddag
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Menu lunch 4 gangen
Hapjes
2 Voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert
100 EUR
*Wijnselectie met lunch - 47,50 EUR
Beschikbaar op Zondagmiddag
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Carte
Voorgerechten
St.Jacobsvrucht & Tonijn
Guacamole, ganzenlever, wakamé
€ 45
Gekonfijte Kabeljauw
Butternut, prei, jus van dash
€ 45
Kalfszwezerik
Groene boontjes, tomaat, truffel uit de Périgord
€ 50
King crab ‘ SIGNATURE ‘
Oester, espuma van aardappel, Royal Belgian Caviaar
€ 65
Hoofdgerechten
Zeetong 'Signatuur d'Eygalières'*
Paddenstoel , oester, caviar imperial heritage
€ 70
Kobe Beef
Gemarineerde ui, morilles champignon, teriyaki
€ 75
Hertenkalf
Gekarameliseerd witloof, mergpijp, jus van rode wijn
€ 60