Menu

 

Happjes van Le Grand Verre
 

Tonijn
Gerookte paling, ganzenlever, dashi
 

Kreeft
Varkenspoot, gekonfijte tomaat, jus van schaaldieren
 

Langoustine*
Gekonfijte tomaat, prinsessenbonen, soja
 

Corvina
Oester, paddenstoel, botersaus
 

Duif uit Anjou
Girolles, millefeuille van aardappelen


*Selectie kaas van de kaaskar
 

Profiteroles
Tonka, chocolade, vanille

140 EUR

‍Wijnselectie met het menu 85 EUR

*Langoustine - 35 EUR
**Selectie van kazen in plaats van dessert 15 EUR supplement / Extra 20 EUR supplement

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel.   Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

Lunch

Menu lunch 3 gangen

Hapjes

 Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

75 EUR

*Wijnselectie met lunch - 40 EUR

Beschikbaar op Vrijdag, Zaterdagmiddag

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
 

Menu lunch 4 gangen

Hapjes

2 Voorgerechten

Hoofdgerecht

Dessert

100 EUR

*Wijnselectie met lunch - 47,50 EUR

Beschikbaar op Zondagmiddag

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

Carte

Voorgerechten

Tonijn
Gerookte paling, ganzenlever, dashi
€ 45

Langoustine
Gekonfijte tomaat, prinsessenbonen, soja
€ 60

Kreeft
Varkenspoot, gekonfijte tomaat, jus van schaaldieren
€ 55

Zwezerik,
gekonfijte tomaat, groene bonen, parmezaanijs
€ 50

Hoofdgerechten

Krab Royale
Aardappel, oester Môr, kaviaar oscietra
€ 70

Corvina
Oester, paddenstoel, botersaus
€ 55

Melkbig
Olijfoliepuree, rozemarijn espuma, oesterzwammen
€ 55

Duif uit Anjou
Girolles, millefeuille van aardappelen
€ 55