Menu

Amuses Bouche

Roosvormige gemarineerde hamachi, radijs, komkommer, zure room.

Kabeljauwrug, boospaddenstoelen, varkenspootkroket en zee-egelboter.

King Krab en Impérial Kaviaar, aardapelen, spinazie, oesters en tijmboter. 

Stoofpotje van Haas, krokant van kip, terrine van ganzelever, truffel.

Kalfsvlees uit Corrèze, crème van aardappel met mostard, witloof, dauphine aardappel en porto saus. 

De Kaaskar van Le Grand Verre en zijn Belgische kazen.

Pistache van Sicile, melkchocolade, sorbet van framboos.


 135 € 

*Selectie van de kaaskar in plaats van/extra - 15/20 EUR

* Supplement kaviaar Imperial Heritage - 35 EUR

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel.   Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

Lunch

4 amuses-bouches

2 voorgerechten

Hoofdgerecht

Dessert

75€

*Wine paring met lunch - 35€

Geldig op vrijdag- en zaterdagmiddag.

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel.   Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

Carte

Onze Voorgerechten

Coquille Saint-Jacques en Hamachi. Marinade met coriander, granité van citroen en basilicum.
€ 45‍

Langoustine. Crab, oester Môr, zee egel, botter van citroenmelisse.
€ 50

Kingcrab, espuma van aardappelen, oester Môr, kaviaar Imperial Héritage              
€ 70


Onze Hoofdgerechten

Kalfsvlees uit Corrèze, crème van aardappel, witloof en porto saus.
€ 45

Lasagne van kreeft  de Lescaut ‘Signature d’Eygalières’
Gekonfijte tomaat, artichok, boter van thijm en schaaldieren
€ 55‍

‘Hommage à Maurice Cardinal’
Poularde ‘Label Rouge’ in korst van grof zout
Aardappelpuree , groenten, bospaddenstoelen
€ 90 (2cvts)

Risotto. Parmezaanse kaas, bospaddenstoelen, Porto saus.
€ 40


Desserts

De Dame Blanche van  Madagascar 
Chocolade, verse slagroom
€ 18‍

Pistache van Sicile, melkchocolade, feuillantine en sorbet van framboos.
€ 18‍

Rode vruchten & citroen. Cumbava, vanille, witte chocolade ganache en Tonka. 
€ 18   


Kazen ‍

Kaasselectie van België
€20

Wijn

Selectie van wijnen bij het menu

2020 Argile Blanc, Domaine des Ardoisières
Vin des Allobroges IGP. Fréterive, France

2017 Balciana, Sartarelli
Verdicchio dei Castelli di Jesi Cassico Superiore DOC. Ancona, Italie

2019 Marsannay Blanc, Domaine Trapet 
Marsannay AOC. Gevrey-Chambertin, France

2020 Speziale, Fratelli Alessandria
Pelaverga di Verduno DOC. Verduno di Barolo, Italie

2018 Vespro, Abbaye Saint-Marie de Pierredon
Alpilles IGP. Saint-Rémy-de-Provence, France

2020 Bernkasteler Doctor GG Spätlese, Wwe. Erben Thänisch
Mosel QbA. Bernkastel-Kues, Allemagne

 

80 EUR

Valentijnsdag

Amuses Bouche

Roosvormige gemarineerde hamachi, radijs, komkommer, zure room.

Kabeljauwrug, boospaddenstoelen, varkenspootkroket en zee-egelboter.

King Krab en Impérial Kaviaar, aardapelen, spinazie, oesters en tijmboter. 

Stoofpotje van Haas, krokant van kip, terrine van ganzelever, truffel.

Kalfsvlees uit Corrèze, crème van aardappel met mostard, witloof, dauphine aardappel en porto saus. 

De Kaaskar van Le Grand Verre en zijn Belgische kazen.

Pistache van Sicile, melkchocolade, sorbet van framboos. 

 

150€/pers (exclusief drankjes) 

 

 

Reserveren enkel per telefonisch  :  +32 (0)86 21 32 62
Geldig vanaf zaterdag tot en met maandag 14/02