Menu
Happjes van Le Grand Verre
Tonijn
Gerookte paling, ganzenlever, dashi
Kreeft
Varkenspoot, gekonfijte tomaat, jus van schaaldieren
Langoustine*
Gekonfijte tomaat, prinsessenbonen, soja
Corvina
Oester, paddenstoel, botersaus
Duif uit Anjou
Girolles, millefeuille van aardappelen
*Selectie kaas van de kaaskar
Profiteroles
Tonka, chocolade, vanille
140 EUR
Wijnselectie met het menu 85 EUR
*Langoustine - 35 EUR
**Selectie van kazen in plaats van dessert 15 EUR supplement / Extra 20 EUR supplement
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Lunch
Menu lunch 3 gangen
Hapjes
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
75 EUR
*Wijnselectie met lunch - 40 EUR
Beschikbaar op Vrijdag, Zaterdagmiddag
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Menu lunch 4 gangen
Hapjes
2 Voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert
100 EUR
*Wijnselectie met lunch - 47,50 EUR
Beschikbaar op Zondagmiddag
Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
Carte
Voorgerechten
Tonijn
Gerookte paling, ganzenlever, dashi
€ 45
Langoustine
Gekonfijte tomaat, prinsessenbonen, soja
€ 60
Kreeft
Varkenspoot, gekonfijte tomaat, jus van schaaldieren
€ 55
Zwezerik,
gekonfijte tomaat, groene bonen, parmezaanijs
€ 50
Hoofdgerechten
Krab Royale
Aardappel, oester Môr, kaviaar oscietra
€ 70
Corvina
Oester, paddenstoel, botersaus
€ 55
Melkbig
Olijfoliepuree, rozemarijn espuma, oesterzwammen
€ 55
Duif uit Anjou
Girolles, millefeuille van aardappelen
€ 55